OVER MIJZoals mijn homepagina misschien ook al vertelde; welkom op mijn stukje internet. Laat ik mij dan ook snel aan jullie voorstellen, ik ben ook benieuwd naar jou!

Mijn naam is Manon, 23 jaar en ik woon samen met mijn geliefde en onze hond in een klein dorpje in Friesland. Momenteel volg ik nog de studie tot portretfotografe en mag ik mijzelf in juli 2019 dan ook echt afgestudeerd fotograaf noemen. Ik ben dol op fotografie máár ook op schrijven. Ik deel graag mijn ervaringen en mijn creatieve gedachten met jullie in mijn posts.

Naast het fotograferen en schrijven ben ik graag onderweg met vrienden, Instagram en foto's maken, een dagje bingewatchen op Netflix of Videoland of met mijn chihuahua aan het wandelen. Je kan mij 's nachts wakker maken voor een lekker zakje chips, of een kruidenthee met een goed gesprek.

Sinds vorig jaar is er bij mij een chronische ziekte ontdekt. Dit heeft mijn hoofd aardig op hol gebracht en dan sta je op het punt van je leven dat je een keuze gaat maken. Wat wil ik nu precies bereiken, maar wat is er ook mogelijk met mijn chronische ziekte? Ik merkte dat ik de behoefte had om het van mij af te schrijven, wat ik dus ook ben gaan doen, met Manon blogt.
Manon blogt is mijn kleine stukje internet en dat ben ik begonnen in november 2018.
Je kunt hier artikelen vinden over style, lifestyle, voeding en vooral ook persoonlijke blogposts.


Veel lees- en kijkplezier! Liefs, Manon


© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.