zaterdag 30 mei 2020

Opdrachtgever Plek Online

Kan je mijn post nog herinneren bij Rinsma Modeplein in Gorredijk voor The Breakfast Club? Dit is gedeeld door beide Instagram kanalen en heeft wat opgeleverd. Fardou van Plek Online heeft mij benaderd voor een personal branding fotoshoot.

Dit is een goed voorbeeld hoe belangrijk investeren in je bedrijf en netwerken is. Voor The Breakfast Club fotograaf ik gratis ondernemers en de dag icm netwerken. Fardou heeft gewerkt bij Rinsma Modeplein en kwam mijn foto's tegen op deze manier. Ze heeft contact met mij gezocht via Instagram en een personal branding fotoshoot ingepland. In de tijd van Corona vond ik dit best spannend, maar we hebben de complete fotoshoot buiten in Leeuwarden gehouden en er waren nog genoeg plekjes om te fotograferen.We hebben een ochtend gepraat en sparren als beginnende ondernemers en daarna in de middag de fotoshoot gehouden. Ik heb ze bewerkt en dezelfde dag opgeleverd. Er zijn al een aantal foto's die Fardou heeft gedeeld op haar Instagram. Dit ga ik binnenkort ook doen.


Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.