zaterdag 16 mei 2020

All about my business again

Wie had ooit gedacht dat dit semester compleet online gegeven zou worden? Ik in elk geval niet. Het is even passen en meten om het online lesgeven en de opdrachten uit te voeren vanuit mijn woonkamertje. Toch heb ik deze 8 weken weer een idee van mijn doelen en taken voor Coaching.

All about my business
Herken je de titel nog? Dit schreef ik precies 10 weken geleden, toen ik begon met het derde semester. Ik heb mijn bedrijf toen omgezet naar Hashtag Content. De mensen die mij al wat beter kennen en dit nu lezen weten dat ik enorm impulsief kan zijn. Hashtag Content is wel doordacht. Maar de manier waarop (nog) niet. De titel 'All about my business' is dus nog steeds van toepassing in deze periode.

Mijn plan
Deze aantal weken ga ik verschillende vormen van content creatie realiseren. Ik ga een ondernemer fotograferen, producten voor een influencer maar ook vormgeving en tekst voor mijn eigen bedrijf en mijn hobbyblog (dehuiskok). Omdat we leren schrijven voor social media & web ga ik eens flink mijn captions en website onder handen nemen. Ik ga zo efficiënt mogelijk mijn website indelen en meer inhoudelijk naar mijn teksten kijken en aanpassen.

Daarnaast ga ik werken aan mijn imago. Ik ga een enquête opstellen over de content en online zichtbaarheid die Hashtag Content nu heeft. Met de bovenstaande content uitingen ga ik dit meenemen en laten zien.

Deze verschillende ideeën en uitwerkingen ga ik achter de schermen vloggen. Dit doe ik voor de video die wij aan het einde van de periode ook moeten inleveren.

Hoe houd ik mij aan de competenties deze periode? 
Naast het werken aan mijn eigen bedrijf, hebben we deze periode ook weer competenties.
Ik ga een blog schrijven over webcare technieken. Een inhoudelijke blog wat conversational search inhoud en een reputatie management schrijven over een recente case in de media. Misschien politieke partij Denk. Of 50plus?!


Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.