donderdag 2 april 2020

Debriefing Estelle

Mijn correct Nederlands is niet altijd zo correct als dat het zou moeten, dus heb ik Estelle gevraagd om mijn teksten op mijn website te controleren. Ik heb een briefing geschreven voor Estelle, zodat ik de competentie behaal van briefings- en projectplannen.

Opdrachtgever: Hashtag Content (Manon van der Werf)
Opdracht: Tekst controleren website

Hashtag Content
Hashtag Content is een social media bureau die jou helpt met het versterken van je merk of bedrijf op verschillende kanalen. Van het beheer van jouw social media tot een beeldbank fotoshoot voor je merk of bedrijf. Ik vertel het unieke verhaal van jouw bedrijf op een creatieve en authentieke manier door middel van marketing op social media, fotografie en/of video. Sámen maken we content die jouw verhaal vertelt.

De opdracht
De website staat in een privé omgeving online en staat klaar om online te weergeven. De opdracht is om de pagina's te gaan controleren op lees- en spelfouten en dit weer terug te koppelen naar mij. Dit mag d.m.v een word document met de fouten in een vetgedrukte rode weergave.

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.