woensdag 18 maart 2020

Inhaak (content) kalender


Inhaakkalender 2020. Onmisbaar voor het creëren van jouw contentkalender. Hieronder geef ik een paar pagina's weer met het design die ik heb gemaakt. Je vindt per maand alle belangrijke dagen (inhakers) waarop jij kunt inhaken met jouw bedrijf. 
De inhaker content kalender wordt een weggevertje voor mijn bedrijf Hashtag Content en om vanuit daar een contentkalender per bedrijf te maken. 

Wervende tekst
Naast het maken van de inhaakkalender, heb ik nagedacht over een wervende tekst die ik ga toevoegen aan mijn website. 

''Ben je druk met het maken van je social media strategie maar mis je nog nét dat kleine beetje inspiratie? Tegenwoordig zijn er zoveel speciale dagen. Chocolade dag, broer en zus dag, knuffel dag en nog veel meer. Download dan gratis de Hashtag inhaakkalender met deze bijzondere en speciale dagen. Het is allemaal content die leuk is om te delen of om een leuke inhaker mee te geven.'

Toepassing van de inhaakkalender
Ik heb een post geplaatst hierboven waarbij ik gebruik heb gemaakt van de inhaakkalender op 3 april, wanneer het World Party Day was.

Liefs, 
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.