dinsdag 10 maart 2020

Huisstijl Hashtag Content


Na een duidelijk beeld te creëren van mijn bedrijf, is het tijd voor een huisstijl. Omdat ik compleet een andere richting in sla, wil ik dit ook doortrekken in mijn huisstijl. 

Hashtag Content
Het was al gauw duidelijk dat ik bij de naam Hashtag Content, gebruik wil maken van een # in het logo. Toen was het vooral even zoeken naar een geschikt lettertype. Hieronder vind je mijn concept ideeën.
Kleurencombinatie
Ik heb gekozen om roze en rood met elkaar te combineren. Rood heeft als biologisch effect dat het stimulerend en activerend is. De biologische effecten van rood zijn stimulerend en activerend. De kleur verhoogt de hartslag en ademhaling. Het is een warme kleur die aandacht trekt. Ook is het de kleur van leven, energie, kracht en passie. Roze is de kleur van onvoorwaardelijke liefde, vrouwelijkheid, zachtheid en kwetsbaarheid. Vooral dat laatste is wat ik ook met mijn bedrijf wil bereiken. Kwetsbaarheid in de fotografie, het persoonlijke deel van een bedrijf naar voren halen. 
Ik heb dan ook heel bewust gekeken naar de kleuren combinatieUiteindelijk is het toch het dik gedrukte lettertype geworden. Het logo ga ik gebruiken voor mijn profielfoto op Facebook en Instagram. Hashtag Content heb ik ook zonder icoon gemaakt, zodat het duidelijk is en als copyright op foto's gebruikt kan worden. Daarnaast heb ik ook visitekaartjes gemaakt, waar ik bij het logo nog een extra subkop heb toegevoegd, namelijk: fotografie en media.

Vanaf 1 april ga ik officieel live met mijn bedrijf. Super spannend!

Liefs,
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.