donderdag 19 maart 2020

Algemene voorwaarden voor fotografen

Algemene voorwaarden is heel belangrijk voor een fotograaf. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied. Via DuPho is er een voorbeeld van algemene voorwaarden toegepast. Je hebt verschillende hoofdstukken, zoals definities, toepassing, vergoeding, factuur en betaling en ga zo maar door. Vanuit de algemene voorwaarden van DuPho, heb ik mijn eigen voorwaarden gemaakt.

Algemene voorwaarden moeten vóór of tijdens het aangaan van de overeenkomst aan de klant worden overhandigd. Druk de algemene voorwaarden daarom af op de achterzijde van je offerte, contract of opdrachtbevestiging. Verwijs op de voorzijde van je offerte, contract of opdrachtbevestiging expliciet naar de algemene voorwaarden die op de achterzijde staan afgedrukt. Bijvoorbeeld zo: ''Op deze offerte zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing welke op de achterzijde van deze offerte aantreft''.
Dit is het resultaat. Ik ben er tevreden mee. De belangrijkste regels voor mij zijn toch de privacy en de betaling. Hier heb ik ook het meeste mee gedaan.

Liefs,
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.