woensdag 8 januari 2020

THE BREAKFAST CLUB: BLIJVEN NETWERKEN!


The Breakfast Club. Herkennen jullie het nog? The Breakfast Club is een ondernemens community, opgericht door Maxime. Maxime had een ambitie en wilde heel graag haar eigen onderneming starten. Steeds vaker zag zij ondernemende vrouwen voorbij komen op Instagram en ze dacht: ''Deze dames wil ik ontmoeten''. Daarom heeft ze The Breakfast Club opgericht. Het maakt niet uit of je net bent gestart, of al een tijd bezig bent. Bij The Breakfast Club kan je in de ochtend én lekker ontbijten én lekker sparren met andere ondernemers.

In het eerste semester heb ik al een blog geschreven over mijn eerste bijeenkomst bij The Breakfast Club. Hier was ik last-minute voor gevraagd omdat er een fotograaf was uitgevallen. Omdat ik nu in hun netwerk sta als fotograaf - wat overigens heel handig is - heeft Maxime mij opnieuw benaderd voor dit leuke event.

The Breakfast Club had een uniek concept. We gingen dit keer ontbijten bij Rinsma Modeplein in Gorredijk. Maxime had het voor elkaar gekregen om een samenwerking aan te gaan met deze te gekke winkel en Debra, de vertegenwoordiger van Rinsma (die zie je natuurlijk op de cover van mijn blog!)


We gingen allereerst met z'n allen verzamelen in het restaurantje van Rinsma. Hier startten we op zodat Maxime iedereen kon introduceren en de dag uit ging leggen. Dit is namelijk een uniek concept. We gingen eerst ontbijten en kregen een introductie van Debra. Daarna mochten we - met een fijne korting - een ochtend door de winkel je favoriete outfit gaan shoppen. Dit heb ik vastgelegd van alle acht ondernemers die aanwezig waren bij het event.

Ik vind het belangrijk dat ik mijn netwerk steeds meer uitbreid, maar ook mijn huidige netwerk blijf onderhouden zodat ik op top-op-mind-awareness kom te zitten bij dit event. Ook was dit een goed moment om extra ondernemers te ontmoeten die ik een fotoshoot - met korting - aan kan bieden zodat mijn zakelijke fotografie weer een extra boost kan krijgen. Dit is ook gelukt, en ik heb een paar fotoshoots staan na deze dag.

Liefs,
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.