donderdag 2 januari 2020

RESULTAAT VAN MIJN HASHTAG ONDERZOEK


YAY! Nog de beste wensen voor 2020. Op een jaar vol creativiteit, liefde en nieuwe contacten. In dit nieuwe jaar ben ik gelijk begonnen met het posten van mijn foto's, met de nieuwe hashtags dankzij het hashtag onderzoek vorig jaar. Ik laat jullie niet langer in spanning..Voor
Zoals je kunt zien in de statistieken heeft deze foto een weergaven van 759 en daarvan zijn 60 via hashtags.


Het resultaat
Waarin ik eerst altijd veel dezelfde hashtags gebruikte en geen idee had welke de juisten waren, heb ik nu de hashtags die ik met jullie heb gedeeld in mijn hashtag-onderzoek nu toegepast op mijn foto's.
Het aantal weergaven is nu ook verdubbeld, en mijn weergaven via hashtags zijn 722. 

De conclusie die ik hieruit kan halen is simpel. Een hashtag-onderzoek is ontzettend belangrijk voor je Instagram-posts. Het aantal is verdubbeld en je kan ook zien dat hierdoor meer personen naar je Instagram account gaan en je posts gaan bekijken.


Liefs,
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.