dinsdag 19 november 2019

Semester 2.. waar ga ik mij in specialiseren?


Zo snel als het nu donker wordt in de avond, zo snel is het eerste semester voorbij gevlogen. Voor je het weet leven we alweer in een jaar (2020) later. Wat wil ik hebben bereikt? Wat zijn mijn goede voornemens? En wat ga ik rond 20 januari in het nieuwe jaar inleveren en ontwikkelen met coaching? 

De vorige periode heb ik mij verdiept in het ontwikkelen van mijn onderneming. Waar ik eerst vooral voor de particuliere klant fotografie verzorgde, heb ik mij ontwikkelt in de zakelijke fotografie. Dit is iets waar ik deze periode nog verder mee wil gaan. De fotografie heb ik onder de knie. Maar de zakelijke kant? Dit is iets om te gaan ontwikkelen.

Wat is mijn positie in deze branche? 
Ik ga deze komende weken mijzelf leren onderscheiden van de andere fotografen in de omgeving. Wat is mijn positie; hoe positioneer ik mijzelf als fotograaf? Dit proces ga ik delen door te bloggen, maar misschien ook door een Youtube serie erover te maken. Ik wil dit keer minder hooi op mijn vork nemen, door mij meer op een hoofdproject te focussen. Ook heb ik het boek gekregen van Cor Hospes over de power van een content platform. Dit ga ik lezen en er een review over schrijven. Wat ga ik meenemen voor tips, in mijn eigen bedrijf? 

Het geheim wat algoritme heet
Naast het neerzetten van mijn positie van bedrijf, ga ik mij focussen op het aspect Instagram. Dit is het enige platform waar ik met mijn bedrijf actief op ben. Ik ga een 10-daagse cursus volgen bij Dsocials. Dit is een online marketing goeroe op het gebied van vooral Instagram. Daarnaast ga ik een contentkalender maken, zodat ik leer om meer constant te posten op Instagram.

Mijn officiële doel
Mijn doel gaat zich compleet richten op de zakelijke markt op Instagram. Ik hoop dit semester het algoritme goed in te gaan zetten voor mijn bedrijf. Ik weet nu wel via de statistieken wanneer ik het beste kan posten, maar ik loop met captions en het algoritme inzetten vast. Ik wil dit meer toepassen in mijn bedrijf.


Liefs,
Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.