dinsdag 26 november 2019

Instagram 10daagse bij DsocialsDat ik gek ben op het platform Instagram is geen geheim maar ik gebruik Instagram nog niet optimaal voor mijn bedrijf. Op maandag 25 november ben ik begonnen met mijn Instagram 10 daagse bij Dsocials. Ik neem mijn verwachtingen en vragen alvast met jullie door.


Wat houdt de cursus via de website van Dsocials in? 
De cursus van dsocials is een cursus van 10 werkdagen over Instagram. Je kunt dit volgen via een besloten Instagram account. Elke dag zijn er opdrachten die je moet uitvoeren voor jouw Instagram. Hierboven vind je een opsomming wat Debra van dsocials beloofd met de cursus.

Wat wil ik vooral hebben geleerd van de cursus?

  • Meer leren over welke hashtags ik moet gebruiken om goed zichtbaar te zijn.
  • Mijn stories beter benutten d.m.v bepaalde apps. Mezelf verkopen via stories.
  • Hoe het algoritme werkt en hoe ik het kan omzeilen. 
Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen in deze instagram 10-daagse. Van elke dag maak ik een blog over mijn bevindingen van deze cursus.

Liefs,
ManonEen reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.