vrijdag 4 oktober 2019

Een personal branding fotoshoot


Een personal branding fotoshoot. Ik heb een personal branding fotoshoot met Emma 
Personal (bnw.) - vertrouwelijk (bnw.). Bij een personal branding shoot draait het om de ondernemer zijn verhaal. Wat hij of zij uniek maakt. Dit heb ik voor het eerst met Emma uitgewerkt.
Wat heb ik geleerd van een personal branding fotoshoot? 
Wat mij vooral bij is gebleven, is dat het een onderzoek opzicht is vóórdat je de fotoshoot begint. Omdat je Personal Branding heel gericht is op je eigen visitekaartje en bedrijf, is het als fotograaf fijn om van te voren een soort checklist of vragenlijst te sturen aan de ondernemer, waarbij je al meer over het bedrijf te weten krijgt. Nu is dit tijdens de shoot gevraagd, maar dat neemt veel tijd en je ideeën hebben weinig kans om te ontplooien. Ik heb de foto's gemaakt in Leeuwarden, een restaurantje en op straat. Ik merk dat ik in de variatie met foto's er veel meer uit had kunnen halen. Andere leuke poses, of nog extra props zoals een laptop. Dit zijn dingen die ik voortaan meer moet gaan doen; een vooronderzoek. 

XOXO Manon


Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.