dinsdag 8 oktober 2019

CASA SHOPLOG & UNBOXING | YOUTUBE


Youtube-kanalen schieten als paddenstoelen uit de grond. En ik ben zo'n persoon die af en toe een vlog opneemt én al een tijdje droomde van een Youtube-kanaal. Het is voor mij een drempel om over te gaan, om weer een vlog op te nemen. Maar ik heb het gedaan!

De opleiding Online Content Creator laat mij uit mijn comfort zone stappen. Ik heb al eerder Youtube video's gemaakt, maar ik ben gestopt uit onzekerheid en het niet-weten-wat-ik-moet-vloggen virus.  Ik heb een video gemaakt over het shoppen bij een woonwinkel én het unboxen van mijn uitgaves. 

Wat heb ik geleerd met het vloggen?
Ik denk dat dit proces van het vloggen mij vooral heeft geleerd om zekerder te zijn van mijzelf. Ik kan erg onzeker overkomen wanneer ik mijzelf film én het online komt. Bang voor bepaalde reacties, dislikes. Maar ik heb nu met deze video niet het gevoel om onzeker te zijn.

De video heb ik bewerkt via Adobe Première Pro. Ik kende alleen de basics van het programma, en door een klasgenoot heb ik meer effecten geleerd die ik kan toevoegen tussen de video's door. Ik wil mij hier nog meer in ontwikkelen.

XOXO Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.