zondag 15 september 2019

Mijzelf verbeteren de aankomende 8 weken in... ? | Coaching


Mijn naam is Manon en ik volg sinds september de studie tot Online Content Creator. Voor het vak coaching, moet ik elk semester een onderwerp kiezen waarin ik mijzelf nog meer wil ontwikkelen. Na lang wikken en wegen was ik er eindelijk uit. Ik deel dit op mijn blog, omdat ik als Online Content Creator juist moet leren om gelijk dingen online met jullie te delen.

Zoals sommigen van jullie weten, ben ik al bezig met mijn eigen onderneming als fotograaf (www.manonfotografeert.nl). Het leek mij daarom een goed idee, om het eerste semester mij te ontwikkelen, in de takken fotografie waar ik nog weinig ervaring mee heb, maar wel wil aanbieden als fotograaf. Dit is het fotograferen van ondernemers.

Dit semester ga ik mij verdiepen in de zakelijke fotografie.Ik ga een onderzoeksplan maken, hoe ik het beste deze doelgroep ga bereiken. Ook ga ik met 1 of meerdere ondernemers een beeldbank fotoshoot plannen. Hierin wil ik mij meer ontwikkelen in de communicatie met ondernemers, het netwerken en de nabewerking van mijn foto's.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Op mijn instagram ga ik meer delen over deze ontwikkelingen én neem ik jullie mee achter de schermen van de fotoshoot.


XOXO Manon


Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.