maandag 5 augustus 2019

Mijn strijd tegen de kilo's | Week 5


Wanneer je beseft dat je alweer de vijfde week hebt gehad.. Wat gaat het snel. Diëten, afvallen, het klinkt als een negatief iets. Maar voor mij beleef ik deze afgelopen week echt als een feestje. Ik krijg plezier in het gezonde eten. Maar krijg ik ook plezier, als ik op de weegschaal sta?

SPORTEN
Zie je die foto bovenin? Dat was ik. Voordat ik ging sporten. We hebben in Leeuwarden een sportschool genaamd Zummitt waarbij je vrijblijvend iemand mag meenemen. Samen met een vriendin ging ik dit avontuur aan. Ik moet zeggen dat het mij wel is tegengevallen. Ik wist dat ik geen conditie had, maar dat het zo zwaar was. Nee dat niet .. Ik ben ook compleet vegetarisch gaan eten. Dit omdat mijn darmen ontzettend slecht reageren op vleesproducten. Maar ook heeft het meer redenen. Ik ga hier nog een blog over schrijven. Ik ben de meeste dagen begonnen met een bakje soja kwark/yoghurt met cruesli en fruit. Deze dag heb ik gekozen voor de blauwe bessen. YAY! Voor mijn vriend zijn werk. Hij werkt bij een groente -en fruit bedrijf waarbij je voor een spotgoedkoop prijsje verschillende soorten groente en fruit kan kopen. Dit doen we op vrijdag, voor de weekboodschappen op zondag. Ideaal om dan een boodschappenlijstje te maken met de groenten die ze die week verkochten.
En zie je deze lekkere pizza? Dit is de vegetarische pizza van de Lidl

HOEVEEL KG BEN IK DEZE WEEK KWIJT? 
Met een goed gevoel ging ik deze week op de weegschaal.

Mijn begingewicht op 3 juli 2019 was 108.2 kg. 
Mijn gewicht vandaag op 5 augustus is 105.7.  Dit betekent dat ik de deze week 0,4kg kwijt ben. 
In totaal ben ik nu -2.5 kg kwijt.

Ik ben tevreden met het resultaat maar niet enthousiast blij. Mijn BMI noemen ze nog steeds: overgewicht. Stiekem had ik misschien gehoopt dat de kilo's er sneller afgingen. Vooral omdat ik zo knetterhard mijn best doe. Ik probeer mijzelf weer positief te herpakken.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 


XOXO Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.