maandag 29 juli 2019

Mijn strijd tegen de kilo's | Week 4


Wat vliegt de tijd! We zijn alweer begonnen met de vijfde week van 'Mijn strijd tegen de kilo's''.. Maar eerst geef ik jullie nog een inkijk in week 4. Een week waarbij het maar liefst 36 graden werd. In de hitte gezond eten? Lees het ...

HET BEGIN .. VAN DE HITTE
Met een nieuwe frisse start ga ik beginnen aan mijn vierde week. Het is een warme week. Ik ben hier met boodschappen doen afgelopen zondag al op voorbereid. Ik heb gekozen om verschillende salades te gaan maken en eten. Niet te lang in de keuken staan is mijn missie.Het begint met een lekkere pastasalade, wil je het recept weten? Klik dan hier

En dan gaat het mis. Mijn vriend gaat aan het werk in zijn avonddienst op maandagavond en ik verlang helemaal naar chips. Voor ik het wist, stond ik in de winkel en heb ik twee zakken Lays in mijn winkelmandje. Eenmaal thuis heb ik gechat met een vriendin die mij over de streep trok. De chips is na anderhalf schaaltje in de prullenbak beland. Ik ben hier dan ook heel trots op. Ik had alle twee de zakken naar binnen kunnen werken, maar ik heb het weggegooid. Een overwinning.
De volgende dag begonnen met beschuit met aardbeien. Heerlijk! 


Een italiaanse bol met een hamburgertje, kaas en salade met komkommer


BEWEGEN
Ondanks de warmte, koelde het in de avonduren gelukkig enorm op. Daarom heb ik besloten om op mijn ligfiets wat rondjes om Grou heen te fietsen. Niet kilometers lang maar wel een half uurtje op de fiets voor de beweging. Dit voelt goed om te doen.


HOEVEEL KG BEN IK DEZE WEEK KWIJT? 
Met een kleine spanning stond ik vanochtend op de weegschaal. Wees lief voor mij ... 

Mijn begingewicht op 3 juli 2019 was 108.2 kg. 
Mijn gewicht vandaag op 29 juli is 106,1. Dit betekent dat ik de deze week 0,5kg kwijt ben. 
In totaal ben ik nu -2.1 kg kwijt.

Ik ben blij met dit resultaat. Het betekent dat ik in vier weken tijd 2 kg kwijt ben. Een halve kilo gemiddeld per week. Dit ben ik gewend; mijn lichaam heeft last van het jojo-effect van afvallen. Het hoeft niet snel te gaan. Als er maar beweging in het gewicht komt. 

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 


XOXO Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.