donderdag 18 juli 2019

Hotspot: Royaal belegd in Sneek


Royaal belegd is een restaurant in hartje Sneek, schuin tegenover de bekende waterpoort. Je kan hier heerlijk vertoeven voor een uitgebreid ontbijt, lunch, huisgemaakt zoet of inhuren voor catering op locatie. 

Royaal Belegd is start door Eric Hubers. Het is eerst begonnen met alleen het bezorgen van ontbijt en lunch vanuit huis. Na 4 maanden succes is Royaal Belegd verhuisd en zitten nu - een tijdje na 4 jaar een andere locatie - op één van de mooiste plekjes van Sneek.

Wat zo prettig aan Royaal belegd is? Ze hebben locale samenwerkingen en houden goed rekening met diëten, mens en dier en biologische producten. Ze zijn het eerste horeca bedrijf in de gemeente Sudwest Fryslan met het Fairtrade kenmerk.

Royaal belegd is een relatief klein lunchcafé waar je lekker knus kan zitten. Je hebt verschillende plekjes, zoals een bank in de vensterbank, tafeltjes en een bar met uitzicht op de watertoren.Naast hun uitgebreide menu, kun je ook in de eetwinkel take away scoren. De fairtrade en duurzame producten kun je ook in de zaak kopen.

Ben je een keertje in Sneek? Dan zou ik zeker een fairtrade koffie & gebakje halen bij Royaal Belegd.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 

XOXO Manon

10 opmerkingen

 1. Dat ziet er werkelijk heerlijk uit. Leuk plekje om te onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de naam zo leuk, Royaal belegd : ) Dat klinkt al meteen veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Daar had ik nog niet over nagedacht maar zeker leuk.

   Verwijderen
 3. Het klinkt lekker en het ziet er lekker uit. Het is dat ik niet in de buurt woon, anders zou ik er snel een kijkje (en hapje) nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supertoffe zaak en ook dat ze aan take away doen. Soms is dat erg praktisch, maar met dit menu snap ik dat je best wel even wilt gaan zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dus nog nooit in Sneek geweest. Jammer eigenlijk, elke keer dat ik dit soort posts lees dan besef dat ik nog zoveel kan ontdekken in NL.

  BeantwoordenVerwijderen

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.