zondag 23 juni 2019

Review | the ritual of happy buddha


Ik had al een paar weken langs de etalages van gelopen. De Laughing Buddha collectie trok gelijk mijn aandacht. Ik was zo enthousiast over deze nieuwe collectie, dat ik deze meteen wilde testen toen ik hem had gekocht. Ik heb de foaming showergel, body cream, shower scrub en de parfum d'interieur getest. Dit was in een cadeaupakket te kopen voor €20,50.

''De Laughing Buddha was een beroemde monnik uit het oude China die, overal waar hij kwam, geluk verspreidde met zijn legendarische lach. Al eeuwenlang staat het wrijven over zijn buik symbool voor geluk en voorspoed. Deze traditie dient als inspiratie voor onze collectie vol hartverwarmende producten die deze positiviteit vieren. De verkwikkende Happy Buddha-collectie, met zoete sinaasappel en de opwekkende kracht van cederhout, zorgt iedere dag voor een extra dosis geluk in je leven.''


Foaming Showergel (€8,50 - Hier te koop)
Ik vind de Foaming showergel een hele fijne schuimgel hebben. Je hoeft maar een klein beetje op je handpalm te doen, ze zijn zuinig in verbruik. De foaming showergel heeft een heerlijke zoete sinaasappel geur, wat ook nog lang ruikbaar is. Body cream (12,50 - Hier te koop)
De kleine bodycream zit in het pakket in een tube i.p.v een pot. Dit vind ik een fijne afwisseling. De body cream is een niet plakkerige, maar romige crème. Normaliter vind ik body creams snel te plakkerig aanvoelen op je lichaam. Dit is dan ook mijn favoriet van de Laughing Buddha lijn. Shower scrub (€9,90 - Hier te koop)
De shower scrub is wel een voorbeeld van een plakkerig gevoel op je lichaam wanneer ik hem heb aangebracht. Wel vind ik, nadat je hem 1 keer per week hebt gebruikt, je huid echt voelbaar zachter is. Door de combinatie van zoete sinaasappel & ceder hout, heeft de scrub een warme maar ook zoete geur.  Parfum d'interieur (€25,90 - Hier te koop)
De Parfum d'interieur was totaal nieuw voor mij. Ik vind de warme geur echt passen met deze zomerse dagen. De Laughing Buddha lijn is een zoete en sterke geur. Het viel mij daarom ook gelijk op dat je maar weinig nodig hebt om je ruimte lekker te laten ruiken. 

Gebruik je zelf ook producten van Rituals? En wat is jouw favoriete collectie?

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 
XOXO Manon


1 opmerking

  1. Ik heb in het verleden wel eens Rituals producten gebruikt. Was er wel positief over. Ik vind dit pakket er ook erg mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.