zaterdag 1 juni 2019

Review | Hardcover fotoboek besteld bij Fotofabriek


Midden juni organiseer ik samen met de rest van mijn klas een expositie met ons examen- en portfolio werk. Naast de grote afdrukken aan de muur, wou ik ook een fotoboek gaan presenteren. Dit heb ik gemaakt via Fotofabriek.nl.

Website
De website van Fotofabriek vind ik ontzettend duidelijk en je komt gemakkelijk bij de bestelpagina.
Voordat ik mijn fotoboek ging maken, heb ik eerst een account aangemaakt. Dit raad ik je ook aan, omdat je dan je fotoboek niet tussendoor kan kwijtraken. Hij staat dan altijd in je account.
Je kunt je fotoboek online maken of offline software downloaden. Ik heb gekozen om het fotoboek online te maken omdat ik alle foto's al klaar had staan. De software van het fotoboek was erg simpel. Ik heb gekozen voor een blanco ontwerp omdat ik zo mijn eigen creativiteit kon testen. Je hebt verschillende decoraties of vormen die je ook nog kan toevoegen aan je fotoboek. Dit heb ik niet gedaan om de focus op de foto's te houden.


Kwaliteit
Ik vind de kwaliteit van het fotoboek ook top. Ik heb het fotoboek gevuld met foto's vanuit mijn camera. Die kwaliteit vind ik ook weer terug in het fotoboek. Ook de vullende foto's op de pagina zien er goed en scherp uit. Ik ging voor de hardcover optie, die is ook erg stevig.


Prijs 
De prijs vind ik ontzettend meevallen. Ik heb het fotoboek vergeleken met Albelli; bij Albelli was ik meer geld kwijt voor hetzelfde aantal pagina's. Ik heb uiteindelijk voor dertig pagina's €28,- betaald.

Ik ben dus zeer te spreken over Fotofabriek en kan deze site aanraden als je op zoek bent naar een budget fotoboek of naar foto afdrukken.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 
XOXO Manon

6 opmerkingen

 1. Fijn om te weten! Ik maak mijn fotoboeken altijd bij Albelli! Thanks voor de tip ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Fotofabriek ook erg goed. Ik heb er mijn trouwkaarten mogen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zij zijn erg goed. Ik heb laatst mijn blog in foto´s laten drukken bij hun. Ook mocht ik een winactie organiseren. Super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fotofabriek is mijn favoriete website om foto boeken af te drukken. Ik kies altijd voor de 30x30 softcover variant omdat ik erg dikke foto boeken heb en dan blijven ze toch mooi dun en kan ik er lekker veel kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat mooi. Hardcover of softcover is geen probleem voor mij. Beide is mooi

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd ideaal als je zo'n fotoboek gewoon online kunt samenstellen. Dat scheelt een boel werk. De jouwe is mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.