dinsdag 18 juni 2019

3x Mijn favoriete gratis fotografie bewerkingsapps


Een smartphone maakt tegenwoordig steeds mooiere foto's. Ik sta vaak versteld van de kwaliteit van mijn foto's met mijn Huawei telefoon met een dubbele Leica camera. En zeg nou eerlijk, hoe fijn is het om foto's te maken en te bewerken met hetzelfde apparaatje. Natuurlijk gebruik ik zelf op de computer Photoshop en Lightroom, maar er is op de telefoon natuurlijk ook veel meer mogelijk in de vorm van bewerking apps. 

1. VSCO 
VSCO vind ik echt een aanrader! Deze app wordt veel gebruikt voor een instawaardige foto door de vele keuze uit filters. Misschien ken je de app dan al. Het is belangrijk op Instagram dat jouw feed één geheel is en dit creëer je door gebruik te maken van één filter. De mogelijkheden van filters is namelijk veel groter dan die van Instagram zelf.
2. Snapseed
Snapseed is ook een bewerkingsapp die ik vaak gebruik. Het grootste voordeel voor mij? Hij opent niet alleen JPG, maar ook RAW bestanden. Verder heeft Snapseed 29 tools en filters, veel dus!! Hij kan zoals je kan zien bij de afbeeldingen ook zorgen voor een onscherpe achtergrond in je foto's.


3. Piczoo
Piczoo is een bewerkingsapp waarbij ik de filters verdacht veel op die van Instagram lijken. Ik vind Piczoo een fijne app omdat je er heel gemakkelijk een collage mee kan maken.

Gebruik jij nog andere bewerkingsapps? Laat ze weten in de reactie.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 
XOXO Manon

1 opmerking

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.