maandag 13 mei 2019

Een nieuw begin


Misschien ben je compleet nieuw op deze website. Misschien ben je hier al eens eerder geweest en bekijk je weer mijn blog. In elk geval voor iedereen; welkom! 

Een 23 jarige fotografe met een rugzak vol creativiteit, ervaring en een oog voor detail. Als dagdromer denk én uit ik mij graag in beelden. Maar om dit te versterken, wil ik graag gebruik maken van tekst. Als blogger.
Ik heb altijd al een grote passie gehad voor het online promoten en het schrijven van teksten. Nu ik vanaf september ook nog de studie online content creator ga volgen, heb ik besloten om mij niet alleen te richten op mijn Fotografie maar ook op het bloggen en het delen van persoonlijke verhalen.

Wat kan je op mijn blog vinden? 
Manon Blogt is een lifestyle blog. Ik schrijf en fotografeer met veel liefde artikelen op deze blog. Je kunt hier artikelen vinden over liefde, food, hotspot, beauty maar ook Youtube video's.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden!
XOXO Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.