maandag 27 mei 2019

A day in my life in pictures #1


Vandaag heb ik voor het eerst een photo dairy oftewel; my life in pictures. Ik ga regelmatig (probeer 1x per maand) een blogpost te maken over een dag in mijn leven in foto's. Ik neem jullie dan een dagje mee in mijn leven, net als mijn Youtube kanaal maar dan in foto's. Als fotograaf vond ik dat wel zo toepasselijk. 

Ik was deze dag al vroeg opgestaan en mij klaargemaakt voor een lange reis. Om te beginnen, ik heb eigenlijk bijna geen vrienden die op loop of fietsafstand wonen. Ook deze vriendin, Steffi, niet. Ik heb Steffi leren kennen via een Facebook groep genaamd Sonja Bakker Maatjes. We deden toen beide heel fanatiek Sonja Bakker en kwamen aan de praat via Whatsapp in een groep. Een half jaar terug, hebben we elkaar ontmoet en toen klikte het heel gezellig. We praten eigenlijk elke dag wel over van alles en nog wat. Niet meer alleen op afvallen gericht. Ik ging dit keer naar haar toe, naar Hilversum.Allereerst gingen we even een bakje koffie drinken bij haar thuis en al snel naar het bos wat vlakbij haar huis was. Wat een prachtige omgeving. Ik had uiteraard mijn camera mee, maakte wat foto's van de omgeving en van elkaar. Het was ook een heerlijke dag. Volgens mij was het al meer dan 20 graden en dat betekent natuurlijk ..... terrasje! 
Oke, Sonja Bakker was vandaag eventjes niet aan de orde deze dag. Officieel zouden we een chocolade taartje bestellen maar die hadden ze in de middag niet meer. Toen raadde de bediende van Mout ons dit lavataartje aan. Met ijs en lekker vers fruit. Daarnaast hebben we verschillende cocktails geproefd. Jummie. Morgen is er wel weer een nieuwe dag om aan het afvallen te denken. We leven maar één keer toch? 

Dit was mijn eerste keer 'A day in my life in pictures'. Vinden jullie dit een leuke aanvulling voor mijn blog? Laat het mij weten. 

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden! 
XOXO Manon

7 opmerkingen

 1. Wauw wat een prachtige foto's! Helemaal jaloers :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel. Ja het was echt even zo'n heerlijke lentedag.

   Verwijderen
 2. Hele mooie foto's! En af en toe mag je wel lekker smikkelen van zo'n lekker lavataartje toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heeerlijke dag! Die cocktails en dat lavataartje, jammie! Leuk ook dat je dit vaker gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Mout is leuk (en lekker) hè? Ik vind je vest trouwens heel leuk, waar komt die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie omgeving en goed vastgelegd! Dat taartjes zag er te lekker uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een hele leuk aanvulling bij je blog! Was het lavendel taartje lekker? Hij ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.