zondag 11 november 2018

Roze hotspot in Amsterdam | Mama Kelly


De eerste quote die in mij opkwam: 'Pink isn't just a color, it's an attitude'. Het is duidelijk dat bij Mama Kelly in Amsterdam de kleur roze centraal staat. Een bekend hotspot voor vele Instagrammers. Dus ook ik, moest er samen met een vriend geweest zijn. Ik deel graag deze ervaring met jullie.

Met veel geluk hebben we een plekje kunnen reserveren een weekje van te voren want dit restaurant is ontzettend geliefd. Mama Kelly zit dus in het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid. Het was voor ons even zoeken omdat wij hier nog nooit waren geweest. Eenmaal binnen werden we netjes ontvangen aan de bar met een drankje zodat we nog even moesten wachten tot wij naar onze tafel werden gebracht. Het viel mij gelijk op dat Mama Kelly een behoorlijk groot restaurant is met verschillende leuke hoekjes en verdiepingen. Het complete interieur bestaat uit roze spullen, met gouden accessoires. Ik vind het een uniek concept wat ik nog nooit eerder heb gezien. En nieuwsgierig als wij zijn, zijn we ook benieuwd naar het eten.


Dit is het tweede restaurant die Mama Kelly heeft geopend. Het andere restaurant zit in Rotterdam en heeft een meer industriële uitstraling waar geen roze voorkomt.

Mama Kelly staat vooral bekend om hun succesvolle kip en kreeft pop-up tijdens de Horecava in 2016.
Zoals ik al schreef waren de specialiteiten vooral de kip en de kreeft, maar er staan ook diverse andere gerechten op het menu. Omdat wij in de ochtend kwamen, hadden we gekozen voor een lekkere maar ook een vol ontbijt.

Een berry tropical bowl en een overheerlijke salade

Het ontbijt werd ook heel keurig en vriendelijk gebracht en het belangrijkste; het eten was verrukkelijk en we hebben de rest van de dag nog vol gezeten!

Zoals ik al schreef hebben wij ontzettend veel mazzel gehad met onze reservering zo kort van te voren. Normaal gesproken reserveer je weken van te voren. Dus ben je nieuwsgierig naar Mama Kelly? Reserveer dan op tijd! Klik hier om de website te bezoeken.

Op de hoogte blijven van Manon Blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook 

Liefs,  Manon

12 opmerkingen

 1. Ik had er nog nooit over gehoord. Leuke plek voor vrijgezellenfeestjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaaa, dat is zo tof! Heerlijk! zet m op de lijst om te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige hotspot! Het is misschien over-the-top, maar wel érg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het roze doet wat pijn aan mn ogen maar die heerlijk uitziende ontbijt bowl maakt veel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het lijkr mij heel erg grappig, maar ik ben wel benieuwd hoe duur het is....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! I love Pink! Echt super gaaf, ik kende het niet, maar kom ook bijna nooit die richting uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef helemaal te gek! Dit zijn mijn soort hotspots!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat ziet er tof uit. lijkt me een keer leuk zekers

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wist helemaal niet dat je er ook kon ontbijten! Leuk hoor zo helemaal roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat een gave plek! Daar wil ik zeker eens naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.