woensdag 21 november 2018

Black Friday Campagne | Daniel WellingtonEen tijdje geleden ben ik bericht door Klaudia, Marketing Commerce Coördinator bij Daniel
Wellington. Een jong Zweeds merk dat is op gericht in 2011 in Stockholm. Klaudia is verantwoordelijk voor de Nederlandstalige markt en benaderde mij via Instagram. 
En hoe leuk is het dat jullie, mijn lezers, zelfs 15% korting op een horloge kunnen krijgen.
Een horloge is echt veel meer dan een handig ding om de tijd mee te checken. Ik bedoel, we hebben tegenwoordig onze telefoons. Maar een horloge is ook echt een eyecatcher geworden, een accessoire die de outfit compleet afmaakt. Een horloge staat niet alleen chique maar kan je outfit ook net even die extra touch geven. En er is nu ook nog enorm veel keuze in horloges, ook bij Daniel Wellington.
Naast de enorme keuze aan klokjes, is er ook een enorme keuze aan de horlogebanden. Je herkent Daniel Wellington horloges aan hun verfijnde en minimalistische ontwerp. Je kan de horlogebandjes altijd makkelijk verwisselen. De horlogebanden zijn ook los te verkrijgen.


Classic Petite Melrose 
Toen ik een horloge mocht uitkiezen, hoefde ik niet lang op de website van Daniel Wellington te kijken. Ik ben een liefhebber van rosé goud en een chique uitstraling. Dus dit horloge was perfect voor mij.

Tot 50% korting bij @danielwellington en een gratis horlogebandje bij elk horloge-aankoop! Voeg mijn code 'thedutchpurple' toe om 15% extra korting te ontvangen op alle Black Friday-aanbiedingen.

Op de hoogte blijven van Manon blogt? Volg mij dan via Instagram en/of Facebook. Je kan mij ook op Youtube vinden!
XOXO Manon

Een reactie posten

© Manon blogt. Made with love by The Dutch Lady Designs.